Услуги

 

 

С благодарност за възможността да Ви предложим нашите услуги в областта на архитектурата и проектирането на сгради. Нашата компания предоставя експертна консултация и услуги в няколко различни сфери, включително:
АРХИТЕКТУРА: Нашите архитекти са опитни професионалисти, които ще ви помогнат да създадете уникални и функционални сгради. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че техните изисквания и желания са изцяло отразени в проекта.
BIM: В нашата компания използваме BIM технологията, за да помогнем на клиентите ни да постигнат по-голяма ефективност и точност в проектирането на сгради. Нашите BIM специалисти са обучени да използват най-новите инструменти и технологии за създаване на дигитални 3D модели на сгради.
ПАСИВНИ СГРАДИ: Ние сме специализирани в проектирането на пасивни сгради, които са енергийно ефективни и осигуряват оптимален комфорт за живеене или работа. Нашите експерти внимателно проектират всеки елемент на сградата, за да гарантират максимална ефективност на енергията и намаляване на разходите и.
ПРОЕКТИРАНЕ: Ние предлагаме услуги за проектиране на сгради в различни мащаби и сфери, от еднофамилни къщи до многоетажни жилищни комплекси, бизнес центрове, хотели, магазини и др.
Когато предлагаме услугата за проектиране на сгради, нашата екип от архитекти и инженери се фокусира върху изпълнението на нуждите и желанията на клиента, като в същото време осигурява функционалност, ефективност и естетика.
Ние изготвяме цялостни проекти, които включват архитектурни и конструктивни решения, вентилационни, отоплителни и климатични системи, електро- и водопроводни инсталации, както и проекти за озеленяване и външни общи части.
Нашата цел е да осигурим на нашите клиенти сгради, които отговарят на техните нужди, предоставят оптимално използване на пространството и в същото време са естетично привлекателни и функционални.
С надеждата, че ще намерите нашите услуги за полезни, сме готови да отговорим на всички въпроси и да ви помогнем да постигнете успех във всеки един от вашите проекти. Ако желаете да научите повече за нашите услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение да работим заедно с вас и да ви помогнем да постигнете вашите цели в областта на архитектурата и проектирането на сгради.

архитект, варна, проектиране